carp, fish, pop up

Recept na Vánoční kapr

Krásný a chutný recept na Vánoční kapra

Vánoční kapr je tradiční české jídlo, které se připravuje na Vánoce. Tento recept je jednoduchý a rychlý, a přesto vám poskytne chutnou a voňavou večeři. Jeho příprava vám zabere jen několik minut a ingredience jsou snadno dostupné.

Postup

Nejdříve si připravte ingredience: 1 velký kapr, 1 citron, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce másla, sůl a pepř. Kapra očistěte a omyjte. Poté jej osušte a osolte a opepřete. Cibuli nakrájejte na kolečka a česnek na plátky.

Vložte kapra do pekáče a na něj položte cibuli, česnek a citron. Poté přidejte máslo a zakryjte pekáč. Pečte v troubě při teplotě 200 stupňů po dobu 30 minut.

Ingredience a doba přípravy

 

    • Ingredience: 1 velký kapr, 1 citron, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce másla, sůl a pepř.

 

    • Doba přípravy: 30 minut.

 

Vánoční kapr je jednoduchý a rychlý recept, který vám poskytne chutnou a voňavou večeři. Příprava vám zabere jen několik minut a ingredience jsou snadno dostupné. Vyzkoušejte tento recept a užijte si chutnou večeři s rodinou a přáteli!